Plannen maken
Door: brittagroot
Blijf op de hoogte en volg Britta
24 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
De afgelopen week zat ik met een probleem. Op de vraag 'wat voor koffer moet ik meenemen voor een trip van 11 weken' kreeg ik van iedereen andere tips. Het werd sowieso geen backpack, dat wist ik al wel. Maar wat betreft trolleys: daar heb je zoveel keuze in. Welke kleur, twee of vier wieltjes, de grootte, het materiaal. Het is me uiteindelijk toch gelukt om de knoop door te hakken en het is een rode, stoffen Samsonite geworden. En ik ben er blij mee. Ik neem 'm morgen mee naar London met Easyjet. We zullen zien hoe die eraan toe zal zijn nadat de Easyjet bagagemannetjes hun werk hebben gedaan.. :)
De route die ik waarschijnlijk ga afleggen zal ik globaal in dit bericht plaatsen. Wie weet heb jij nog tips of kun je me vertellen of ik nog iets vergeten ben.
LA (Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, Long Beach, Santa Monica en misschien Malibu)
San Diego
Tijuana (als dat mogelijk is)
Fresno/Clovis (Sequoia NP)
Las Vegas
Flagstaff (Grand Canyon)
St George (Bryce Canyon, Antelope Canyon, Monument Valley, Arches NP, Lake Powell)
Salt Lake City
Reno
Sacramento
San Francisco
Misschien ga ik vanuit Flagstaff ook nog wel naar het zuiden toe, naar Phoenix, Tuscon, Albuquerque, Denver.
En misschien ga ik wel vanuit Salt Lake City nog wat naar het noorden, en dan ga ik via Seattle en Portland naar San Francisco in plaats van via Reno en Sacramento.
Nogmaals: tips zijn altijd welkom, dus ik hoor het graag van je als je op- of aanmerkingen hebt op mijn route :)
Alvast bedankt!
25 Februari 2011 - 12:07
Je Vader:
Puur zukke planne moidje, doe je wel vooorzichtig deer ?
06 Maart 2011 - 09:12
Klaas:
Ik ben voor je aan het aftellen :-)
Alvast een heel goede vlucht naar 'the Westcoast" -
06 Maart 2011 - 09:16
Klaas:
In SanDiego kun je goed stappen in het Gaslight district en overdag aan het strand is zeker ook aan te raden. -
08 Maart 2011 - 18:06
Bart Groot:
Hoi Britta,
ik ontving net je sms. Heel veel plezier. Goeie reis en we zien elkaar in Vegas. Tot begin april!
Bart -
09 Maart 2011 - 11:18
Truus:
Hee zussie!! Hoop dat je reis goed is verlopen!! Have fun, geniet van alles, doe Celina de groetjes en houdt ons op de hoogte van alles!!
Tot over 11 weken (of ietsje langer...)!
Liefs -
14 Maart 2011 - 23:11
Ellie:
Hey Britta,
Ik ben toevallig in Sacramento geweest en het was weinig soeps. Ik weet niet hoe Reno is, maar anders kan je beter kijken hoe het in Seattle en Portland is en de Sacramento route skippen. Het was wel lekker plat in die regio, voor het geval je de Hollandse vertes mist ;). Kijk of je een keertje op een campus kan komen, heb die van UC Davis en Stanford University gezien en beide zijn erg leuk.
Heel veel plezier! Kijk uit met wie je aanpapt en trap niet in al die mooie verhalen, de mannen zijn erg makkelijk daar ;).
Groetjes van je nichie